Hoe tickets online aankopen? \\

HOE TICKETS ONLINE AANKOPEN

 

1/

- Ben je nog niet geregistreerd, ga bovenaan de openingspagina naar ‘Registreren’, vul het formulier in en druk op ‘Bewaar’. Gelieve er goed op te letten dat het e-mailadres correct ingevuld is. In je mailbox ontvang je een paswoord, waarmee je kan inloggen.

- Ben je geregistreerd, ga bovenaan de openingspagina naar ‘Login’, vul het e-mailadres en paswoord in.

 

2/ Klik op de wedstrijd naar keuze.

 

3/ Klik in het stadionplan op het vak waarin je wenst te zitten/staan. Indien je een bepaald vak niet kan aanklikken: ofwel is het vak uitverkocht, ofwel worden de plaatsen in dit vak niet online te koop aangeboden. In dat geval dien je dus een ander vak te kiezen.

 

4/ Klik op de plaatsen die je wenst aan te kopen. In de staanvakken C, D, F en I maakt het niet uit welke plaatsen je kiest, want je mag binnen dat vak gaan staan waar je wil. Opgelet! Je kan maximaal vier plaatsen per account aankopen.

 

5/ BELANGRIJK! Klik onder ‘Geselecteerde tickets’ de juiste leeftijdscategorie aan: volwassene of jeugd (t.e.m. 18 jaar).

 

6/ Klik op verzendingswijze ‘E-ticket’ en daarna ‘Next’.

 

7/ Kijk op de volgende pagina even de gegevens van jezelf en het ticket na en klik op ‘Ga verder’.

 

8/ Maak een keuze uit de betaalwijzes, klik op ‘Ga verder’, klik vervolgens op ‘Betaal’ en rond de betalingsprocedure af.

 

9/ Nadat de betaling gebeurd is, krijg je enkele minuten later een bevestigingsmail van de aankoop in je mailbox, met je e-ticket(s) in bijlage. Je drukt de bijlage(s) af (mag ook in zwart-wit) en brengt deze mee naar het stadion. Hiermee kan je rechtstreeks naar één van de ingangen gaan, waar de barcode(s) gescand worden – je hoeft dus niet meer aan het loket aan te schuiven.

 

10/ Geniet van de wedstrijd!